ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟΥ PARKING ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ / ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗ 2Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Σε αυτή εδώ τη σελίδα μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας για το θέμα της κατασκευής υπόγειου parking στην πλατεία του Α’ Νεκροταφείου.

Επίσης μπορείτε να υποβάλετε τις απόψεις σας για το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στη 2η Κοινότητα.

 

 

 


4 comments

 1. Ελεγχόμενη στάθμευση; Σε τι θα οφελήσει κάτι τέτοιο; Μήπως δεν πληρώνουμε τα τέλη κυκλοφορίας; Μήπως δεν πληρώνουμε την εφορία; Μήπως δεν πληρώνουμε έμεσους φόρους ή τα τέλη του δήμου στους λογαριασμούς μας;
  Το μόνιμο πρόβλημα τελικά δεν είναι η εξυπερέτηση των κατοίκων (χρόνια τώρα μια χαρά τα καταφέρνουμε με τα παρκαρίσματα χωρίς ελεγχόμενες σταθμεύσεις). Το πρόβλημα είναι πως θα βρίσκετε τρόπους να τα παίρνετε από τη τσέπη μας για να συντηρήτε ΑΧΡΗΣΤΕΣ δομές.
  Εάν θέλετε να λύστε το προβλημα τότε αποφασίστε το εξής : Σε όλη τη 2η κοινότητα ΟΛΟΙ οι κάτοικοί της που έχουν αυτοκίνητο παρκάρουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ παντού (με ειδικό σήμα) σε ΟΛΕΣ τις θέσεις. Οι υπόλοιποι που δέν είναι κάτοικοι άμα βρουν θέση, παρακάρουν (αλλιώς να φεύγουν γιατί δεν άμα δεν χωράνε οι κάτοικοι τι να τους κάνουμε τους επισκέπτες;) αλλά θα πληρώνουν αντίτιμο μέσω sms από το κινητό τους (για να μην τυπώνετε και χαρτί και κάνετε έξοδα αλλά και για να διασταυρώνετε τις εισπράξεις). ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ να κάνετε τίποτα σωστά!! Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο διαμέρισμά μας και έχουν φορτηγά ή αυτοκίνητα πληρώνουν ΟΛΕΣ ένα αντίτιμο στο δήμο ανελιπώς και γι’ αυτές έχουν οριοθετηθεί ειδικές θέσεις έξω απο την επιχείρησή τους.
  Αλήθεια!! Θα βγάλετε ποτέ στη δημοσιότητα πόσα έσοδα έχει ο δήμος το χρόνο και τι χαλάει και που; Δεν ξεκινάτε πρώτα από αυτό και μετά να δούμε αν πρέπει να μας τα πάρετε κι άλλο;

 2. Πολύ γενικό το “ελεγχόμενη στάθμευση”… υπάρχει κάποια μελέτη για το πόσες και που θα τεθούν οι θέσεις; Πρέπει να σημειώσουμε ότι σήμερα ένα μέρος της πλατείας είναι διαρκώς κατειλημμένο από φορτηγά γειτονικών ανθοπωλείων και ένα άλλο δεν εχει δυνατότητα στάθμευσης (οι ρίζες από τα δέντρα έχουν σηκώσει την άσφαλτο). Δεδομένου και του μνημειακού χαρακτήρα του Πρώτου που συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες πέρα από τα Μυστήρια που τελούνται θα ήταν καλό να οριοθετηθούν θέσεις στάθμευσης αλλά όχι με τα αυστηρά χρονικά περιθώρια που ισχύουν στο κέντρο…
  Η καθαυτό ελεγχόμενη στάθμευση στο Διαμέρισμα θα έπρεπε ήδη να είχε ισχύσει. Κυρίως γύρω από τους σταθμούς του Μετρό όπου εκατοντάδες αυτοκίνητα σταθμεύουν καθημερίνα. Επομένως είναι σημαντικό να οριοθετηθούν-διασφαλιστούν θέσεις στάθμευσεις αρχικά για τους δημότες – μόνιμους κατοίκους που σήμερα εκλείπουν.

 3. Κύρια μου σοβατευτείτε παρακαλώ!! Σας είπε κανείς ότι τώρα με τις συνεχείς περικοπές έχουμε λεφτά να δίνουμε για παρκαρίσματα??? ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ φταίμε εμείς να ξανα-ματα-πληρώνουμε για όλα !! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

 4. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καταστροφικό για το περιβάλλον;
  Γιατί δεν έχετε βάλει στοιχεία -ώστε να ενημερωθούμε- στη σελίδα για το Α Νεκροταφείο;


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s