“…κάντε κλικ στη στοργή!”

Με το σύνθημα «…κάντε click στη στοργή!» ο Δήμαρχος Αθηναίων  Γιώργος Καμίνης και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Άγγελος Αντωνόπουλος καλούν όλους τους δημότες να δείξουν έμπρακτα την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους, επισκεπτόμενοι το περίπτερο υιοθεσιών που θα βρίσκεται την 4η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στa Προπύλαια του Πανεπιστημίου και να υιοθετήσουν έναν από τους αξιαγάπητους, αδέσποτους τετράποδους φίλους μας.

Από τις 09.00-21.00 θα υπάρχουν στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου (πεζόδρομος Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’) δυο περίπτερα. Στο ένα περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, από ειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Αστικής Πανίδας, για την προστασία των ζώων, την προώθηση της υιοθεσίας των αδέσποτων και την προαγωγή της υπεύθυνης ιδιοκτησίας . Στο δεύτερο περίπτερο οι φιλόζωοι θα μπορούν να δείξουν έμπρακτα την ευαισθησία τους υιοθετώντας έναν από τους αξιαγάπητους τετράποδους φίλους μας. Στη δράση συμμετέχουν Φιλοζωικές οργανώσεις και Σωματεία και κτηνίατροι.

Να συμπληρώσω σε αυτήν την πολύ συγκινητική δράση του Δήμου μας, την αγαπημένη μου φράση (την έχω κλέψει από τον Χρόνη Μίσσιο) : “Ο πολιτισμός μας φαίνεται από τη σχέση μας με τα ζώα


Leave a comment