Ευχαριστώ!

Αγαπημένοι μου γείτονες – αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η σκόνη των δημοτικών εκλογών καταλάγιασε, τα φώτα έσβησαν και η πραγματικότητα είναι εδώ πιο αδυσώπητη από ποτέ!

Η εκλογική νίκη του Γιώργου Καμίνη δεν είναι μόνο δική του, δεν είναι καν μόνο νίκη του συνδυασμού μας. Η εκλογική νίκη ανήκει σε όσους επέλεξαν την ανατροπή και κυρίως ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της πόλης μας Είναι η κραυγή μας για μια νέα Αθήνα, για μια νέα γειτονιά και μέσα από την καρδιά μου πιστεύω ότι η νίκη αυτή δεν θα έχει καμία απολύτως αξία εάν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αποκαλύψουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης μας – το δικό μας ανθρώπινο πρόσωπο.

Η εκλογή των δημοτικών συμβούλων έχει οριστικοποιηθεί και εντός των ημερών θα έχουμε τα αποτελέσματα για τους κοινοτικούς συμβούλους. Κάποιοι εκλέγονται κάποιοι όχι. Όμως αυτό είναι μόνο η τυπική διαδικασία και δεν έχει μεγάλη σημασία αφού όλοι οι υποψήφιοι είμαστε παρόντες και μετά τις εκλογές, θέτοντας στην υπηρεσία του συνόλου τις δυνάμεις μας για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε τη δημιουργία και τη συλλογικότητα και να αποκαλύπτουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης μας.

Η μέρα αυτή (17 Νοέμβρη) που επιλέγω να μιλήσω μαζί σας, μέσα από την επιστολή μου, δεν είναι τυχαία. Συμβολίζει την ενότητα, τον αγώνα και την βεβαιότητα πως όταν ΟΛΟΙ μαζί διεκδικούμε το όνειρο τότε αυτό γίνεται η εφικτή πραγματικότητά μας. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα μεταξύ μας, είτε ανήκουμε στην μία ή στην άλλη παράταξη, έχουμε μόνο να συνθέσουμε και να οικοδομήσουμε πέρα και πάνω από ιδιοτελείς πρακτικές, μακριά από κάθε αδιάφορη στάση, με μοναδικό κριτήριο την ευημερία ΟΛΩΝ των συμπολιτών μας.

Όσο με αφορά προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπειρία που αποκόμισα από την επικοινωνία μου μαζί σας και να σας διαβεβαιώσω πως συνεχίζω όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Η σελίδα www.theopisti.gr και το email μου (theopisti.sakellariou@gmail.com) για όσους επιλέγουν αυτό τον τρόπο επικοινωνίας, είναι στη διάθεσή σας και οι παρατηρήσεις σας είναι απαραίτητες για να συνθέσουμε παρέα τις δράσεις μας.

Αγαπημένοι μου γείτονες ο μόνος εχθρός μας στην πορεία μας για τη συλλογικότητα είναι η αδιαφορία και η απάθεια, όλα τα άλλα μπορούμε να τα βρούμε, να τα διεκδικήσουμε ή ακόμα και να τα δημιουργήσουμε αν χρειάζεται.

Μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη Αθήνα; Σε μια καλύτερη γειτονιά;

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το πρώτο βήμα έγινε με την εκλογή του Γ. Καμίνη. Το επόμενο μεγαλύτερο βήμα εξαρτάται από τον καθένα μας προσωπικά.

Σας ευχαριστώ για όλες αυτές τις σκέψεις που μου δώσατε

Με τιμή

Πέπη Σακελλαρίου


2 comments

  1. Πρωτα απο ολα σου αξιζουν συγχαρητηρια για τον αγωνα σου. Ηθελα να τονισω το θεμα συγκοινωνιας στον Ν. Κοσμο, εχω την αποψη οτι καποιο λεωφορειο πρεπει να διερχεται απο την Φρατζη και να εξυπηρετει τον κοσμο που μενει απο Βρεσθενης μεχρι Ηλ.Ηλιου. Όλα τα λεωφορεια πανε απο Βουλιαγμενης και κατευθυνονται προς Αθηνα, απο Ηλιουπολεως. Καποιο απ ολα μπορουσε να περνα απο Φρατζη να ερχεται απο Καλιρροης να στριβει Φρατζη και απο Αη Ιωαννη να πηγαινει προς Δαφνη και στον γυρισμο για Αθηνα να εμπαινε παλι Φρατζη και να εβγαινε Καλιρροης. Ακομα και το τρολευ παει απο Ηλιου, ολοι οι κατοικοι που μενουν στην προαναφερθεισα περιοχη δεν εξυπηρετουνται, για την γραμμη 202 δεν γινεται λογος περνα καθε μιση ωρα και δεν εξυπηρετει την συγκεκριμενη περιοχη ευχαριστω. Κ Ζαφειρης

    • Αγαπητέ φίλε,

      σ’ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα μιλήσω αύριο με ΟΑΣΑ για να δω αν μπορούμε ως κάτοικοι να κάνουμε κάτι γίνει προκειμένου να εξυπηρετηθεί και αυτό το σημείο. Θα είμαστε σε επικοινωνία για το θέμα.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s