Για την υποψηφιότητά μου

Αγαπημένοι μου γείτονες, αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η πόλη που ζούμε, η γειτονιά που αγαπάμε, μετρά τις πληγές της από την επί χρόνια ανάξια διακυβέρνησή της.

Σκέφτομαι τη γειτονιά μου, το 2ο διαμέρισμα όπου ζω από τότε που γεννήθηκα, με τη λογική αλλά κυρίως με την καρδιά μου γιατί όταν στην μνήμη μπλέκονται οι άνθρωποι, τα γεγονότα, οι ήχοι τότε είναι το συναίσθημα που κατακλύζει την λογική αφήνοντας πίσω κάθε ψυχρή, υπολογιστική πρακτική εξυψώνοντας τους ανθρώπους μας, τους χώρους μας και τη ζωή στη γειτονιά μας στο μέγιστο αγαθό που πρέπει να διαφυλάξουμε πάση θυσία.

Τα θέματα για την πόλη μας και ειδικότερα για το  2ο διαμέρισμα -που μπορείτε να διαβάσετε στην αντίστοιχη σελίδα αυτού του δικτυακού τόπου- είναι ποικίλα. Τα περισσότερα χρονίζουν. Οι προκλήσεις στο περιβάλλον που εξελίσσεται είναι πολλές και οι αντιξοότητες που μπορεί να προκύψουν σημαντικές. Λύσεις υπάρχουν! Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για θαύματα, χρειάζεται στο επίπεδο της γειτονιάς μας να θέσουμε και να πετύχουμε μικρούς στόχους στην αρχή για να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση, στη συνέχεια, στα μεγαλύτερα όνειρά μας.

Ο συνδυασμός μας «δικαίωμα στην πόλη» σπάει τα στενά πλαίσια των πολιτικών μονοδρόμων. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι η εγγύηση για το νέο, για το καλύτερο που μπορεί να γίνει πράξη. Ο επικεφαλής Γιώργος Καμίνης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί τη συλλογικότητα, την αποτελεσματικότητα, την δικαιοσύνη, χαρακτηριστικά επιβεβαιωμένα από την πορεία του ως Συνήγορος του Πολίτη.

Για το 2ο διαμέρισμα μπορώ να πω ότι όλοι οι σύμβουλοι που θέτουν μαζί με εμένα υποψηφιότητα είναι ενεργοί και άξιοι πολίτες της γειτονιάς μας και θα παλέψουμε για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας.

Απευθύνομαι σε εσάς, τους ανθρώπους της γειτονιάς μου με μια ευχή : ας μη γίνει αυτή η ψήφος, ψήφος εκδίκησης γιατί τίποτα δεν θα μπορέσει να ευδοκιμήσει στη βάση της τιμωρίας.

Σύντομο βιογραφικό μου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s