7η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (2018)

Η 7η Συνεδρίαση του Συμβουλίου της 2ης Κοινότητας θα γίνει στα γραφεία της 2ης Δημοτικής Κοινότητας στην οδό Υμηττού 251 & Βίνκελμαν 1, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο 2ο όροφο, Τετάρτη 15-05-18 & ώρα 18:30 σε συνεδρίαση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Ενημέρωση και συζήτηση για τα προβλήματα των παιδικών χαρών της 2ης Δημοτικής Κοινότητας και παρουσίαση του Σχεδίου αποκατάστασης των παιδικών χαρών του Δήμου Αθηναίων(πρόταση της Προέδρου Χριστίνας Μελά-ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ).
  2. Αύξηση εκ νέου των γεωγραφικών ορίων της περιοχής στην οποία πρόκειται να λειτουργήσουν τα Δημοτικά Ιατρεία Παγκρατίου(πρόταση της Προέδρου Χριστίνας Μελά).
  3. Συζήτηση για το πρόβλημα που δημιουργείται στην κυκλοφορία των οχημάτων εξαιτίας της στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο(πρόταση του Συμβούλου κου Μπάκα Βασιλείου)

ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

  1. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ», επί της οδού Τιμοθέου με αριθμ. 7(Σχετ.:Α.Π.106557/25-04-2018-ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ).
  2. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής στο κατάστημα (ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), επί της οδού Σπ. Μερκούρη με αριθμ. 22 Α(Σχετ.:Α.Π.070731/15-03-2018-ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s