ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ THETOC ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Με είδη βασικής διατροφής άνω του ενός τόνου στηρίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, ο αγώνας αλληλεγγύης TheTOC Merrython, που διοργανώνεται από την ιστοσελίδα TheTOC και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Στη δύναμη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης αναφέρθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, υποδεχόμενος την κυρία Έλλη Στάη, κατά την επίσημη παράδοση των τροφίμων που αγοράσθηκαν από τα έσοδα της αθλητικής διοργάνωσης.

Πρωτοβουλίες όπως το TheTOC Merrython δίνουν κίνητρο στους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις για το κοινό καλό και την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, δήλωσε η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων κυρία Ελένη Κατσούλη, η οποία ευχαρίστησε θερμά την κυρία Στάη για τη στήριξη στο κοινωνικό έργο που επιτελείται στις δομές του δήμου.

Τα τρόφιμα που παραδόθηκαν στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών είναι ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ζάχαρη, μέλι άνθεων και συσκευασμένοι χυμοί πορτοκάλι.

Σημειώνεται ότι ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων στηρίζει περισσότερους από 26.000 συμπολίτες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s