Η Έκθεση Surprise VII στο Γη Κ44!

organosiGi

Η Οργάνωση Γη σας προσκαλεί στον νέο χώρο της, Γη Κ44, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 44 στο Γκάζι, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 20:00, στα εγκαίνια της έκθεσης «Έκπληξη VII», τα έσοδα της οποίας θα ενισχύσουν το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΜΚΟ Κλίμακα!

Την έκθεση διοργανώνει κάθε χρόνο η εικαστική πλατφόρμα του artAZ σε συνεργασία με πλήθος Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Ζωγράφοι, φωτογράφοι, γλύπτες, illustrators και καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων, προσφέρουν αφιλοκερδώς τα έργα τους για να στηρίξουν τους άστεγους της Αθήνας. H πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2009 και καθιερώθηκε ως ετήσιος θεσμός. Οι καλλιτέχνες δημιουργούν έργα μικρής διάστασης που διατίθενται σε ενιαία συμβολική τιμή (50 €), ώστε να μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει τον σκοπό και ταυτόχρονα να αποκτήσει ένα πολύτιμο ενθύμιο.

Ποια είναι η έκπληξη; Η υπογραφή του καλλιτέχνη είναι κρυμμένη και η ταυτότητα του αποκαλύπτεται μετά την αγορά του έργου! Η ομάδα της ΕΚΠΛΗΞΗΣ σας καλεί να διαλέξετε, ανεπηρέαστα, τα έργα που μιλάνε στην καρδιά σας. Στην έκθεση συμμετέχουν καταξιωμένοι, ανερχόμενοι και πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες, που ανήκουν σε διαφορετικές σχολές και εκφράζονται σε διαφορετικά μέσα, ενώ τα έργα τους άλλοτε παραπέμπουν στον δημιουργό τους και άλλοτε είναι παραπλανητικά. Η εικαστική κοινότητα ενώνεται έτσι σε ένα δημιουργικό παιχνίδι αγάπης και προσφοράς!

Το Γη Κ44 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για τα εγκαίνια στις 20:00 την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

ΕΚΠΛΗΞΗ 7–CRISIS EDITION

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 26-28 Φεβρουαρίου (μέχρι τότε μπορείτε να δείτε τα έργα online στο www.artaz.gr/Surprise)
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 27/2 & Κυριακή 28/2, 12:00-19:00
Παραλαβή έργων: Κυριακή 28/2, 13:00–18:00 ή κατόπιν συνεννόησης
Διοργάνωση: artAZ & Κλίμακα
Υποστήριξη: Οργάνωση Γη, 9 ΕΝΝΕΑ
Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Κολλάρου
Πληροφορίες: info@artaz.gr


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s