ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

da

Το Συμβούλιο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλεί να καταθέσετε τις προτάσεις σας στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τη Β’ Φάση του νέου Επιχειρησιακού Σχεδίου 2015 – 2019 του Δήμου Αθηναίων και να παρευρεθείτε στην ειδική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί για την ψήφισή τους, την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 στις 7:30 μμ., στα γραφεία της 2ης Κοινότητας (Υμηττού 251 & Βίνκελμαν, 2ος όροφος).

Η Α’ Φάση, το Στρατηγικό Σχέδιο, αφορά την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης στο Δήμο μας (γεωγραφικά, δημογραφικά, κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά και εσωτερική καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης των υπηρεσιών) και τη διατύπωση της στρατηγικής, των αξόνων και των μέτρων της επόμενης πενταετίας.

Η Β’ Φάση, το Επιχειρησιακό Σχέδιο, αφορά την εξειδίκευση των μέτρων του κάθε άξονα μέσω της διατύπωσης συγκεκριμένων προτάσεων και δράσεων.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τις προτάσεις σας με τη μορφή συγκεκριμένων δράσεων-έργων που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν και θα αντιστοιχούν στα μέτρα του κάθε άξονα (σελ 237-240 του Στρατηγικού Σχεδίου) όσον αφορά ειδικά τις περιοχές και τα προβλήματα της 2ης Κοινότητας.

Η αποστολή των προτάσεων θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Δευτέρα 29 Ιουνίου, και στα δύο από τα παρακάτω email: grammateia.dd2@cityofathens.gr proedros.dd2@cityofathens.gr. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με email μπορείτε να τις καταθέσετε σε έντυπη μορφή από τις 11 πμ. έως τις 2 μμ. στον 5ο όροφο, Υμηττού 251 & Βίνκελμαν.

Σας αποστέλλουμε συνημμένο το Στρατηγικό Σχέδιο 2015 – 2019.

(αγαπητοί φίλοι κλικάρετε πάνω στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα αρχεία pdf του Σχεδιασμού)

Α ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ep2012_14_Β


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s