Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

athina_kathariothta

…και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου μας που είναι τόσο σημαντικοί για όλους εμάς!

Παιδιά είμαστε υπερήφανοι για το έργο που προφέρετε, γιατί ξέρουμε ότι το προσωπικό είναι λίγο, ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες και παρόλα αυτά εσείς μας εξασφαλίζετε ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον!

Ο δήμος Αθηναίων μετά από επείγον αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συνέδραμε στο έργο καθαρισμού του κτιρίου της Νομικής Σχολής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη κατάσταση στους χώρους του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Διαχείρισης Απορριμμάτων του δήμου Αθηναίων, κ. Ανδρέα Βαρελά, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων προχώρησαν στην αποκομιδή περίπου 4,5 τόνων απορριμμάτων από το κτίριο της Νομικής Σχολής, ενώ συμμετείχαν ενεργά στον καθαρισμό του κτιρίου του Μεγάρου Θεωρητικών Επιστημών.

Ο δήμος Αθηναίων υπενθυμίζεται ότι και κατά το παρελθόν έχει ανταποκριθεί σε ανάλογα κατεπείγοντα αιτήματα (σοβαρά ζητήματα δημόσιας υγείας) των Πρυτανικών Αρχών για τον καθαρισμό των κτιρίων της Νομικής και της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. –


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s