Αγαπητοί φίλοι

kaminispepy19_1(Α Νεκροταφείο – Αγ. Αρτέμιος – Αγ. Ιωάννης – Αγ. Σώστης – Γούβα – Δουργούτι – Λόφος Λαμπράκη – Λόφος Κυνοσάργους – Μετς – Νέος Κόσμος – Παγκράτι – Πρ. Ηλίας – Στάδιο – Ωδείο)

Έφθασε η ώρα να πάμε στην κάλπη για να αναδείξουμε τους εκπρόσωπούς μας σε επίπεδο Δήμων και Περιφερειών.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι μας έχουμε σκεφθεί πολύ και θα εκλέξουμε αυτούς που έχουν στο μυαλό τους μόνον την προσφορά στους συνανθρώπους, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν.

Είμαι και αυτήν την φορά υποψήφια με την παράταξη “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ“, με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ.  Όσοι φίλοι επιλέξουν την παράταξή μας -για όλα αυτά που κατορθώσαμε να κάνουμε στο πολύ μικρό διάστημα της θητείας μας και με όλες τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε- να είναι σίγουροι πως όλοι οι υποψήφιοι είναι άξιοι, και όσοι από εμάς εκλεγούμε θα αγωνιστούμε για το Δικαίωμα σε μια όμορφη Πόλη και κυρίως για το Δικαίωμα στις Αξίες που μας κάνουν Ανθρώπους.

Στην προηγούμενη δύσκολη μικρή θητεία μας ένα σημαντικό έργο επιτελέσθηκε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Στην χειρότερη κρίση της σύγχρονης ιστορίας που έπληξε τη χώρα μας, ήμασταν να υποχρεωμένοι να αποφασίζουμε ανάμεσα σε δύσκολες επιλογές. Να κάνουμε “έργα βιτρίνας” που μπορεί να μας έδιναν ένα πλεονέκτημα για τις επόμενες εκλογές ή να παλέψουμε στο πλευρό των ανθρώπων της πόλης μας ενάντια στα σοβαρά προβλήματά τους που ήδη απειλούσαν την κοινωνική συνοχή;
Δεν χρειασθηκε να σκεφθούμε καθόλου για την απάντηση. Προτεραιότητά μας δεν ήταν ποτέ “η εικόνα” και “η βιτρίνα”, αλλά ο άνθρωπος και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Στη σύντομη αυτή θητεία (3,5 χρόνων αντί των 5 που είναι όλες οι επόμενες), είχαμε να παλέψουμε με τις μειώσεις που επιβλήθηκαν στους ΟΤΑ (μείωση των ΚΑΠ κατά 59%, μείωση των εσόδων ΣΑΤΑ κατά 55,16%, μειώσεις στο προσωπικό κατά 30%) αλλά και με τα υπέρογκα χρέη του Δήμου.

Και τα καταφέραμε!

«Παραλάβαμε ένα δήμο με έλλειμμα 48 εκατομμυρίων και το 2013 κλείσαμε με πλεόνασμα 13 εκατομμυρίων ευρώ. Και αυτό χωρίς να στεγνώσουμε την αγορά. Μειώσαμε τις οφειλές μας σε ιδιώτες από τα 44 εκ. ευρώ, σε κάτω από 20. Όλες οι υποθέσεις κακοδιαχείρισης της προηγούμενης περιόδου, βρίσκονται στη δικαιοσύνη.»

Mε σκληρή δουλειά, πετύχαμε αρκετά σε όλα τα ζητήματα!

Πρωταρχική μας φροντίδα ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας, που στηρίζει χιλιάδες συμπολίτες μας, τα προγράμματα στήριξης οικογενειών, τα προγράμματα στέγασης, την ίδρυση Κοινωνικού Φροντιστηρίου κά.
Δημιουργήσαμε τα Σημεία Εξυπηρέτησης του Δημότη (ΣΕΔ) στις επτά Κοινότητές μας.
Προχωρήσαμε με το πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων, έχοντας ήδη εγκαταστήσει τους πρώτους υπόγειους συμπιεστές και ξεκινήσαμε το νέο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων.
Ανακατασκευάσαμε δύο Δημοτικά Ιατρεία, επαναλειτουργήσαμε τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, διαμορφώσαμε σε σχολείο την πρώην «Βίλα Αμαλία».
Προχωρήσαμε με δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, κατασκευάζουμε το Σεράφειο Κολυμβητήριο, κα.
Φέραμε 120 εκ. ευρώ από Κοινοτικούς Πόρους για να τα διαθέσουμε σε έργα που θα ομορφύνουν την πόλη μας.

Αποφάσισα να θέσω πάλι υποψηφιότητα ως Σύμβουλος στη 2η Κοινότητα της Αθήνας ελπίζοντας ότι θα βρούμε τις ευκαιρίες στη νέα θητεία, να αγωνισθούμε όλοι μαζί για τους ανθρώπους και για την αισθητική αναβάθμιση της γειτονιάς μας. Συνδέομαι με την Κοινότητά μας με μια εξαιρετική βιωματική σχέση και για το λόγο αυτό  θέλω να παλέψω μαζί σας προκειμένου να ενισχύσουμε θεσμούς όπως η συμμετοχικότητα, η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής καθώς και να διεκδικήσουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοτέλειά μας.

Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τη γειτονιά μας!
Γιατί όλοι έχουμε Δικαίωμα στην Πόλη μας!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s