ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ζώα δικαιούνται την φροντίδα μας και εμείς ανταποκρινόμαστε στο δικαίωμά τους αυτό.

Ο δήμος Αθηναίων σήμερα κάνει ένα ακόμη βήμα για την προστασία των αδέσποτων ζώων με την δημιουργία Δημοτικού Καταφυγίου για αδέσποτα ζώα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τους τετράποδους φίλους μας.

Το Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων γίνεται πραγματικότητα χάρη στην δωρεά της κυρίας Ελένης Ανδρέου Γουίν (H.G. Wynne). Θα λειτουργεί στα Μέγαρα,στην περιοχή «Καλογήρου Μελίσσια» και θα καλύπτει έκταση πέντε χιλιάδων εκατόν εξήντα δύο τετραγωνικών μέτρων  (5.162 τ.μ.).

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Άγγελος Αντωνόπουλος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προσωπικά προς την κα Wynne για την ευγενική και συνάμα πολύ σημαντική δωρεά της.

Με την πρωτοβουλία αυτή θα εξασφαλίζεται η ομαλή ροή του  υλοποιούμενου προγράμματος για τα αδέσποτα ζώα ,ενώ θα δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης των εθελοντών, τόσο των  κτηνιάτρων να χειρουργούν δωρεάν στο ιατρείο του καταφυγίου, όσο και σε φιλόζωους πολίτες, να συνεισφέρουν εθελοντικά στην επί πλέον φροντίδα, εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση των ζώων, με απώτερο σκοπό την επιτυχή υιοθεσία  τους.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s