Βγαίνουμε Αθήνα

Σας κοινοποιώ δελτίο τύπου για τη δράση του Δήμου μας που στοχεύει στη διευκόλυνση του καταναλωτή αλλά και την τόνωση του κέντρου.  Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και ο Δήμος μας προσπαθεί με έξυπνους τρόπους και ορθολογική διαχείριση να απαλύνει κάπως το φορτίο μας. Στη σελίδα www.cityofathens.gr θα ανέβει σε λίγο ο κατάλογος των καταστημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας


Ο Δήμος Αθηναίων, πιστός στις υποσχέσεις του, επιστρέφει…

Από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, και κάθε Τρίτη έως τις 18 Δεκεμβρίου 2012, οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες της Αθήνας γίνονται και πάλι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της. Για φαγητό, καφέ και ποτό σε εξαιρετικές τιμές.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τέλος του έτους και στο διάστημα αυτό τα εστιατόρια και τα καφέ του κέντρου, που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, θα προσφέρουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές σε πολύ προσιτές τιμές:

  • Μενού με 10€
  • Καφέ με 2€   
  • Ποτό με 5€
  • Κρασί (φιάλη) με 12€    

Μέσα σε αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη δράση του, ο δήμος Αθηναίων επιδιώκει να ζωντανέψει ξανά το κέντρο της πόλης και να τονώσει τον κλάδο της εστίασης, μένοντας πιστός στους βασικούς στόχους της διοργάνωσης, που είναι ο συνδυασμός της ποιότητας, στα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με τις συμφέρουσες τιμές.

Διοργάνωση: Δήμος Αθηναίων

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: 2105277568 ή στο www.cityofathens.gr

 

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s