Στη 2η Κοινότητα του Δήμου μας οι άνθρωποι …

…ξέρουν τι σημαίνει να ενώνεσαι, να βοηθάς, να διασκεδάζεις.

Η Αναπτυξιακή Κίνηση Κατοίκων 2ου Διαμερίσματος Δ. Αθηναίων (ΑΚΙΒΔΑ) που δραστηριοποιείται, με αφιλοκερδή προσφορά, στα πολιτιστικά και κυρίως στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας, οργάνωσε καταπληκτικά απογεύματα για τους κατοίκους της 2ης Κοινότητας με δράσεις πολιτιστικές και κυρίως με δράσεις αλληλεγγύης.

Ο ΟΠΑΝΔΑ, αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής μας, σχολές χορού, οι Γιατροί του Κόσμου και πολύς κόσμος της Κοινότητάς μας στήριξαν τη δράση του ΑΚΙΒΔΑ για τις εκδηλώσεις αυτές. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπάμπης Καραγιώργος (ο οποίος είναι και Σύμβουλος στην Κοινότητά μας) συντόνισε με τον καλύτερο τρόπο τις δράσεις.

Αυτό όμως που πρέπει να τονίσω είναι η απίστευτη ζεστασιά του κόσμου που αγκάλιασε τις εκδηλώσεις. Ο τρόπος με τον οποίο όλοι μας γίναμε μια παρέα ήταν μαγικός. Οι άνθρωποι εδώ στη γειτονιά μας αποδεικνύουν συνεχώς την αλληλεγγύη τους, την αγάπη τους για το συνάνθρωπο και τη διάθεση προσφοράς τους.

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής σε όλους αυτούς τους ανθρώπους είναι το video που τράβηξα και ανέβασα για να μπορέσουν όλοι να δουν τους μαγικούς ανθρώπους της Κοινότητάς μας (μη με κρίνετε αυστηρά παρακαλώ για τις σκηνοθετικές μου ικανότητες αφού είναι η πρώτη φορά, υπόσχομαι πως σε επόμενες ανάλογες απόπειρες θα τα καταφέρω καλύτερα).

Το video δεν περιλαμβάνει όλη την εκδήλωση (γιατί θα έβγαινε πολύ μεγάλο), προσπάθησα να βάλω τα πιο χαρακτηριστικά σημεία.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν και απηύθυναν χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κα. Γιαννοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Αντωνόπουλος.

Απολαύστε τις φωτογραφίες και το video από την εκδήλωση στην Πλατεία Πλυτά στις 23 Σεπτεμβρίου 2012.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s