ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ””ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ”” ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ

Δελτίο Τύπου

Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας

Ο Δήμος Αθηναίων με σύμμαχο τους ανθρώπους της πόλης, εγκαινιάζει  την Τρίτη 15.05.2012 μία νέα πρωτοβουλία, μία νέα δράση με τίτλο «Βγαίνουμε Αθήνα». Στόχος είναι να κρατήσει ζωντανό το ζωτικό ιστό της πρωτεύουσας, το ιστορικό και εμπορικό της κέντρο.

«Παρέα Κάθε Τρίτη στο Κέντρο της Αθήνας» από την Τρίτη 15 Μαϊου, και πιλοτικά για τέσσερις εβδομάδες, έως την Τρίτη 5 Ιουνίου, εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν προτεινόμενα μενού στην τιμή των 10€. Τα συμβεβλημένα στο πρόγραμμα καφέ, θα προσφέρουν καφέ με 2€ και τα μπαρ, ποτά με 5 €. Μέσα από αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου εστίασης, που είναι ένας από τους πιο δραστήριους στο κέντρο της πόλης και βασικός μοχλός οικονομικής δραστηριότητας.

 

Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, ενώ η δράση πλαισιώνεται από συναυλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας κάθε Τρίτη  στις 18.00 το απόγευμα.

            Το πρόγραμμα, στην πρώτη φάση, θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο δήμος Αθηναίων θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να επαναληφθεί η συγκεκριμένη δράση, επιδιώκοντας, όλοι οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης, να είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι για καφέ, φαγητό και ποτό, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία των επιχειρήσεων εστίασης της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.cityofathens.gr

www.technopolis-athens.com

www.athina984.gr

www.daem.gr

Διοργάνωση: Δήμος Αθηναίων

Με την Υποστήριξη: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Α.Ε.., ΟΠΑΝΔΑ, ΔΑΕΜ

Χορηγός Επικοινωνίας: Αθήνα 9.84

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: 2105277558, 2105277570 ή www.cityofathens.gr


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s