ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων», ο Δήμος Αθηναίων, θέλοντας να βοηθήσει τους δημότες και τους επιχειρηματίες της Αθήνας που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ακόλουθη δράση, τους ενημερώνει ότι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΚ του Δήμου Αθηναίων για δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες και διευκόλυνση στη διαδικασία υποβολής της αίτησής τους.

Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο  «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, μέσω δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης» του ΥΠ.Α.Ν.Α.Ν. είναι ενεργή μέχρι 15 Ιανουαρίου 2012.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν υφιστάμενες επιχειρήσεις των επιλέξιμων ΚΑΔ, οποιασδήποτε νομικής μορφής, οι οποίες θα πρέπει να απασχολούν 5 εργαζόμενους και άνω, να μην έχουν προβεί σε απόλυση εργαζομένων από την ημερομηνία προκήρυξης έως και την ημερομηνία ένταξης της επιχείρησης, να βρίσκονται εγκατεστημένες και να δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αθήνας και να έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας πριν από την 1η Ιανουαρίου 2011.

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης  του Δήμου Αθηναίων
Διεύθυνση: Φαβιέρου 5 & Μάγερ, 104 38 Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 52 21 047, 52 21 177
E-mail: info@kekda.gr, kekda@otenet.gr
Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: 09:00 – 14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες


0 comments

  1. Pingback: tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s