24η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΩΣΤΗ

Η 24η Συνεδρίαση του Συμβουλίου της 2ης Κοινότητας θα γίνει την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στην οδό Υμηττού 251 & Βίνκελμαν στις 18:00 με τα εξής θέματα :

Συζήτηση και προτάσεις που αφορούν την  έγκριση της εισήγησης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής με αριθμό πράξης 1440/20-9-2010 σχετικά με τα καταστήματα στον οικισμό Αγ. Σώστη.


5 comments

 1. Η αποφαση για την παραχωρηση των καταστηματων επιτελους εγκριθηκε,τωρα ας κανουμε το σταυρο μας οτι δεν θα παραμεινει στο χρονοντουλαπο για αλλα τοσα χρονια οσα εκανε να παρει την εγκριση και οτι θα δωθουν αμεσα στον κοσμακη να κανει τη δουλεια του, και επιτελους να αξιοποιηθη και η ομορφη πλατεια μας και γειτονια μας η οποια μενει τοσα χρονια υποβαθμισμενη χαρη στην αμελεια του δημου.
  Και το λεω αυτο γιατι ασχετα αν εγκριθηκε να δωθουν δεν εχει οριστη καμια ημερομηνια για το ποτε θα γινει και ειμαστε παλι στην αναμονη και το ελαιος του δημου.

  • Αγαπητέ γείτονα,
   το συμβούλιο της κοινότητας προσπαθεί πάντα να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας.
   Η νέα δημοτική αρχή δουλεύει προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης κάθε δράσης και κάθε διαδικασίας προς όφελος ΟΛΩΝ των πολιτών.

 2. Τελικά έχει ληφθεί κάποια απόφαση για τον Άγιο Σώστη; Παλαιότερα είχε αναφερθεί ότι θα παραχωρούνταν τα καταστήματα σε συλλόγους και φορείς της περιοχής.

  • Αγαπητέ συμπολίτη παρακάτω ακολουθεί το κείμενο της απόσφασης του Συμβουλίου της 24ης Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητάς μας. Απομένει η απόφαση απο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

   ” Εγκρίνει την παραχώρηση των οικημάτων του οικισμού Αγ. Σώστη από το Δήμο μας και τη διάθεση των 13 τουλάχιστον καταστημάτων, σε κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να εγκατασταθούν ενδεικτικά φωτογραφείο, κουρείο, καφενείο, δανειστική παιδική βιβλιοθήκη, βιβλιοπωλείο – χαρτοπωλείο, παραδοσιακές τέχνες, ιδιαίτερα τσαγκαράδικα ή εργαστήριο πηλού κ.λ.π.
   Με την υποχρέωση του Συλλόγου Οικιστών Αγ. Σώστη να γνωστοποιήσει στους κατοίκους της περιοχής ουτοσώστε να υπάρχει προσέλευση και ενδιαφέρων στη
   διαδικασία παραχώρησης, που θα γίνει με κλήρωση.
   Επίσης να επεκταθεί ο χρόνος παραχώρησης στον Σύλλογο Οικιστών Αγ. Σώστη
   καθώς και στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, «Ευρωπαϊκό Εκθετήριο Τέχνης». “

  • Αγαπητέ συνδημότη,
   σας ενημερώνω γιατί σας ενδιαφέρει.
   Έλαβα την ημερήσια διάταξη του επόμενου δημοτικού συμβουλίου που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 26/9/2011 ώρα 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και είδα ότι έχει το παρακάτω θέμα :

   1. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κατά χρήση καταστημάτων οικισμού Αγίου Σώστη σε κατοίκους της περιοχής. (Σχετική η υπ΄αριθμ. 1018/2011 ΠΟΕ που παραπέμπει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο) (Οικονομική Επιτροπή – Δ/νση Δημοτικής Περιουσίας) (Σχετ. Γεν. Πρωτ. 179355-11) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s