22η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η 22η Συνεδρίαση του Συμβουλίου της 2ης Κοινότητας θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στην οδό Υμηττού 251 & Βίνκελμαν στις 18:00 με τα εξής θέματα :

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανακατασκευή της πλατείας Βαρνάβα ή μη και την μετακίνηση του περιπτέρου στην περιφέρεια της Πλατείας (σχετ.:129276/29-6-11 αίτημα Κοινοτικού Συμβούλου της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη”)

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον φωτισμό ή μη νησίδας στη συμβολή των οδών Αμφικράτους – Ευαγγελικής Σχολής, (σχετ.:129277/29-6-11 αίτημα Κοινοτικής Συμβούλου της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη”)

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τοποθέτηση ή μη κολωνακίων στην οδό Ρουμπέση δεξιά και αριστερά από τον αριθμό 14-15 έως 32-33 και στην Ηλία Ηλιού από τον αριθμό 85-93 και δημιουργία ή μη ράμπας ΑΜΕΑ στην Ηλία Ηλιού και Ρουμπέση και στα δύο πεζοδρόμια αριστερά και δεξιά. Περιοχή Ν. Κόσμου, (σχετ.:129657/30-6-11 αίτημα Κοινοτικού Συμβούλου της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη”).

Χορήγηση ή μη τεσσάρων αδειών λειτουργίας μουσικής.
Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.


2 comments

  1. 1. Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που ορίζει το θέμα της μουσικής (ωράρια, κ.ά), συνεπώς οι διαδικασίες σε περιπτώσεις όχλησης είναι συγκεκριμένες.
    2. Η ανακατασκευή προτείνεται ύστερα από αιτήματα των κατοίκων της περιοχής. Εντάσσεται στον οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το ακριβές κόστος που προκύπτει, αρμόδιες είναι οι υπηρεσίες του Δήμου για να απαντούν.
    Η κριτική είναι χρήσιμη και αποδεκτή, η παρουσία σας σε κάποια από τα κοινοτικά συμβούλια που κάνουμε θα ήταν σημαντική και θα καταγραφεται η άποψή σας για διάφορα θέματα για τη γειτονιά μας.

  2. 1.Ως προς την άδεια λειτουργίας μουσικής ελπίζω να έχει διασφαλιστεί ότι δεν θα ενοχλούνται οι κάτοικοι της περιοχής. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να οριστούν χρήσεις γης ώστε πολίτες και επιχειρηματίες να γνωρίζουν από πριν το πλαίσιο λειτουργίας. Διαφορετικά συνήθως οι κάτοικοι αιφνιδιάζονται από την εκκωφαντική μουσική κάνουν τη ζωή του στο ίδιο τους το σπίτι αβίωτη.
    2. Η ανακατασκευή της Πλ. Βαρνάβα είναι σίγουρα αναγκαία? Ποιος ο προϋπολογισμός του έργου? Καλό θα ήταν να δημοσιεύονται αυτά τα στοιχεία
    Ηλίας Κυριακόπουλος


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s