28ος ΓΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης θα πραγματοποιήσουν τον «28ο Γύρο Αθήνας» τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αποτελεί θεσμό για την πρωτεύουσα, την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 και ώρα 10:00π.μ. με εκκίνηση των αθλητών-τριών το Παναθηναϊκό Στάδιο.

 Ο φετινός «28ος Γύρος Αθήνας» είναι αφιερωμένος στους «Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, Αθήνα 2011» και επιδιώκει να διαδώσει το μήνυμα της συμμετοχής, της συναδέλφωσης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αποδοχής των ατόμων με ειδικές ικανότητες που θα συμμετάσχουν στο Γύρο.

Στις 28 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος) Αθηνάς 63, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου για την προαναφερθείσα εκδήλωση ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Γιώργος Καμίνης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης κ.Παναγιώτα Ψαράκη,  η εκπρόσωπος των Special Olympics κ. Αλεξάνδρα Οικονομίδου Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας   και ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ.Κλέων Παπαδόπουλος.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s