12η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η 12η Συνεδρίαση του Συμβουλίου της 2ης Κοινότητας έγινε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων της οδού Υμηττού 251 & Βίνκελμαν με τα εξής θέματα:

1. Ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο κ. Άγγελο Αντωνόπουλο σχετικά με τις αρμοδιότητες της Δ/σης Κηποτεχνίας και Πρασίνου.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την επαναφορά του Σιντριβανιού στην Πλ. Πλυτά, συντήρηση στις πινακίδες της Εθνικής Αντίστασης και επισκευή στα χαλασμένα παγκάκια και στις σπασμένες πλάκες (αίτημα συμβούλου του συνδυασμού “Δικαίωμα στην Πόλη”).

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την επικινδυνότητα του κτίσματος που βρίσκεται μεταξύ των οδών Μπαρμπάνου Βαρβιτσιώτη και Δαμιράλη διότι μπορεί να προκληθεί ατύχημα (αίτημα συμβούλου του συνδυασμού “Δικαίωμα στην Πόλη”).

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το κλάδεμα των λιγούστρων (πρασίνου) στη δεξιά πλευρά της Μάχης Αναλάτου (αίτημα συμβούλου του συνδυασμού “Δικαίωμα στην Πόλη”).

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διαμόρφωση ή μη του γηπέδου μπάσκετ στο λόφο Λογγίνου σε γήπεδο ποδοσφαίρου 7Χ7 (αίτημα του Συλλόγου “Αρίων”) από αναβολή.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αλλαγή ή μη στον τρόπο στάθμευσης της οδού Ήρωνος (αίτημα της διεύθυνσης Μελετών).

7. Προέγκριση ή μη ίδρυσης δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s