7η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η 7η Συνεδρίαση του Συμβουλίου της 2ης Κοινότητας έγινε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων της οδού Υμηττού 251 & Βίνκελμαν με τα εξής θέματα:

Κατάρτιση σχεδίου Προϋπολογισμού εξόδων της 2ης Κοινότητας για το οικονομικό έτος 2011.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση ή μη του Δημοτικού Κτηρίου -πρώην θέατρο Πρέκα- (σχετ.:28556/15-2-11) κατόπιν αιτήματος της Αντιπροέδρου.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την δενδροφύτευση της οδού Φραντζή δεξιά και αριστερά (σχετ.:34047/22-2-11).

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διαμόρφωση ή μη του γηπέδου μπάσκετ στο λόφο Λογγίνου σε γήπερσο ποδοσφαίρου διαστάσεων 7Χ7 (σχετ.:33929/22-2-11). Αίτημα συλλόγου Αρίων.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κατασκευή ή μη του κλειστού γυμναστηρίου επί των οδών Κριναγόρου Οβρένοβιτσ και Στιούαρτ, στον Αγ. Σώστη (σχετ.:33917/22-2-11). Αίτημα του συλλόγου Πήγασος.

Συζήτηση και λήψη απόφασης απαραιτήτων ενεργειών από το Δήμο Αθηναίων ούτως ώστε το Ιστορικό Κτήριο του κινηματογράφου “ΠΑΛΛΑΣ” να υπαχθεί στο ειδικό καθεστώς αρ.52 του Ν.5351/1932 περί αρχαιοτήτων ως ιστορικός τόπος και επίσης να εξετασθεί η δυνατότητα για την μετατροπή του σε Δημοτικό Κινηματογράφο και χώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (σχετ.: 29665/16-2-11) αίτημα συμπολίτη μας και υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη”.

Προέγκριση ή μη ίδρυσης τριών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η 7η Συνεδερίαση του Συμβουλίου δυστυχώς, μετά την ψήφιση του πρώτου θέματος, διακόπηκε. Η διακοπή έγινε λόγω της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς ομάδας παρευρισκομένων, οι οποίοι παρενέβαιναν συνεχώς στη διαδικασία, διακόπτοντας τις ομιλίες των Συμβούλων, επιτέθησαν λεκτικά στον Πρόεδρο και σε μέλη του Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο αφού άκουσαν με προσοχή τα αιτήματα των παρευρισκομένων, τους παρακάλεσαν επανειλημμένως  να  σεβαστούν τις διαδικασίες που απορρέουν από το δημοκρατικό κεκτημένο και να παρακολουθήσουν κόσμια την διεξαγωγή του Συμβουλίου, χωρίς αποτέλεσμα.

Πέπη Σακελλαρίου


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s